Sievin jalkineet ja suojavarusteet

Meillä on monipuolinen valikoima suojavarusteita. Laadukkaat suojavarusteet lisäävät työturvallisuutta ja tehokkuutta. Jalkineet täytyy olla oikean kokoiset ja oikealla lestillä, työhousujen lahkeet täytyy olla oikean pituiset, jotta polvisuojat osuvat aina kohdalleen. Lisäksi suojakäsineissä ja hengitys- sekä kuulosuojaimissa on tärkeää istuvuus ja huomaamattomuus.


Sievin jalkineet

Ylivieskassa olemme merkittävä Sievin Jalkineen jälleenmyyjä. Meillä on monipuolinen valikoima turvakenkiä niin sisä-, ulko- ja hitsaustyöhönkin. Valikoimaa muokkaamme jatkuvasti tuotekehityksen edetessä, uusia Sievin Jalkineen malleja tulee valikoimaan useita vuodessa.


Suojakäsineet

Suojakäsineissä olemme löytäneet laadukkaan, mutta kohtuuhintaisen valmistajan. Guide on asiakkaille ollut mieluinen ja heillä on ammattilaisille erittäin monipuolinen valikoima.

Olemme ottaneet valikoimaamme asiakaskunnallemme sopivan valikoiman. Meiltä löytyy viiltosuojakäsineistä puuvillakäsineisiin asti.


Kuulo- ja silmäsuojaimet

Zekler on laadukas Ruotsalainen suojainvalmistaja. Heillä löytyy kohtuuhintaiset ja hyvät suojaimet meille kaikille.

Valikoimastamme löytyy laidasta laitaan, perusmalleista aina sellaisiin joissa on kaikki varusteet.


Hengityssuojaimet

Kertakäyttösuojaimet ovat Zeklerin valmistamia, kun taas jatkuvaan käyttöön tarkoitetut moottoroidut maskit ovat Scott:n valmistamia. Molemmat ovat markkinoittensa huippuja.

Moottorimaskit ovat yleisessä käytössä teollisuudessa ja viranomaisilla, esim. palomiehillä. Selvästi ovat yleistymässä myös maataloudessa.


Suojakypärät

Suojakypärissä on valtavia eroja, siinäkin halvin ei aina ole paras. Meidänkin valikoimasta löytyy vaihtoehtoja, mutta päämerkkimme on KASK. KASK on aiemmin valmistanut suojakypäriä urheiluun, mutta nykyään valmistaa niitä myös rakennusteollisuuteen.

KASK:n urheilutaustan kyllä huomaa, kypärät ovat erittäin kevyitä ja asettuvat päähän erittäin hyvin. Suosio on ollut taattu.