Tehdään yhdessä unelmiesi koti!

Jetta-talo tarjoaa suomalaisille lähimetsien parhaasta puusta valmistettuja, yksilöllisiä koteja,
jotka mahdollistavat monipuolisen elämäntyylin sekä terveen ja iloisen elämän puitteet sukupolvesta toiseen.


Intohimo laadukkaaseen ja edistykselliseen rakentamiseen

Jetta – taloissa yhdistyvät intohimo laadukkaaseen ja edistykselliseen rakentamiseen sekä halumme auttaa sinua asiakkaana tekemään oikeita asumisen valintoja kaikissa elämänvaiheissa.

Jetta-Talo on tunnettu kestävistä rakenneratkaisuista, laatumateriaaleista ja tinkimättömästä työn jäljestä. Inspecta Sertifiointi Oy onkin myöntänyt SFS-EN ISO 9001:2000 laatusertifikaatin, joka koskee kaikkia osa-alueita: myyntiä, suunnittelua, valmistusta ja asennusta. Osoitus siitä, että olemme turvallinen yhteistyökumppani onnistuneessa talonrakennusprojektissa.


Haluamme tehdä rakennusprojektin sinulle helpoksi

Haluamme tehdä kodin rakentamisen Sinulle ja perheellesi mahdollisimman helpoksi. Jetta-Talo tehdään aina asiakasta kuunnellen; asiakkaan tarpeet, tontin ominaisuudet ja rakennusbudjetti huomioon ottaen. Siksi voit räätälöidä kotisi lisäksi pakettisi toimitussisällön ja valmiusasteen tarpeidesi mukaan.

Jetta-edustajamme on mukana koko rakennusprojektin ajan, myös suunnitteluvaiheessa. Ennen varsinaisen tilauksen tekoa, hän käy vielä kanssasi yksityiskohtaisesti läpi talopakettisi toimitussisällön.

Talon rakentamisessa on tärkeää pohtia rakentamisen kokonaismenoja, eikä vain talopaketin tai valmistalon hintaa. RTS-rakennustutkimus tutki rakentamisen kustannuksia rakennusvuodelta 2013 ja tutkimukseen vastasi yli 2 000 rakentajaa. Jetta-Talon talotoimituksen osuus kokonaiskuluista oli 45,2%, kun se talopaketeissa keskimäärin oli 34,1%. Rakentamisen kokonaiskustannukset (ilman tonttia) Jetta-Talon rakentaneilla oli kuitenkin keskimäärin 1 739 €/m2, joka on keskimääräisiä rakennuskustannuksia alhaisempi.

Tervetuloa kotiin!

TEITÄ PALVELEVAT

Aki Taka-Eilola

Myyntipäällikkö
+358 50 343 7462

Iida Haapakoski

Sisustusarkkitehti (SIO)

perhevapaalla

Salla Huhtala

Sisustusmyyjä, Tilasuunnittelu
+358 44 705 1763