Olemme levysahauksen ammattilaisia!

Valikoimamme on erittäin kattava ja levy löytyy varmasti myös sinun tarpeisiin!
Varastoimme vaneria, filmivanereita, melamiinilevyjä, kalustelevyjä, liimapuulevyjä,
lentokonevanereita ja monenlaista rakennuslevyä.


Vaneri on Monikäyttöinen materiaali

Vaneri on erittäin monikäyttöinen materiaali, valikoimasta löytyy levyt niin rakentamiseen, kuin myös sisustamiseen. Rakenteen ansiosta se on mittatarkkaa ja rakenteeltaan lujaa.

Varastostamme erittäin monipuolinen valikoima vanereita, rakennus- ja kalustelevyjä. Erilaisia pintavaihtoehtoja on paljon, joten sinunkin tarpeeseen löytyy varmasti mieluinen vaihtoehto.

Lue lisää levytuotteistamme

Varastostamme vakiokoot ja erikoismittaiset levyt

Varastoimme vakiokokoisten levyjen lisäksi erikoismittaisia, mutta lisäksi meiltä saat kaikki levyt määrämittaan sahattuna. Kalustona meillä on CNC-ohjattu tarkkuussirkkeli, jota käyttävät vuosien kokemuksella sahausammattilaiset Atte ja Pentti. Sirkkelillä voimme sahata kaikkia pahvista aina kuitusementtilevyihin ja muoveihin asti. Kaikkiaan meillä on neljä sahausammattilaista, joten toimitusvarmuus säilyy vuoden jokaisena päivänä.

Sahauksen lisäksi meiltä saat myös suunnittelu-, kasaus-, sekä asennuspalvelun. Joten kaapistot, autojen sekä peräkärryjen vaneroinnit ja mittatilaustuotteet saat siinä valmiusasteessa kuin itse haluat.

Asiakkainamme meillä on kuluttajat, rakennusliikkeet sekä teollisuus. Tilaukset voit tehdä sähköpostilla, puhelimella tai käymällä myymälässämme.

Lue lisää Sahauspalvelusta

Koivuvanerit

Koivuvanerit

Koivuvanereista varastoimme 1mm, 1,5mm, 2mm, 4mm, 6,5mm, 9mm, 12mm, 15mm, 18mm, 21mm, 24mm ja 45mm (yleisin laatu BB/WG).


Havuvanerit

Havuvanerit

Havuvanereista varastoimme 6mm, 12mm, 18mm ja 50mm (yleisin laatu C+/C).Kuitulevyt

Kuitulevyt

Kuitulevyistä varastoimme 2,7mm ruskea ja 3,2mm valkoinen.


Filmivanerit

Filmivanerit/ Pinnoitetut vanerit

Filmivanereista varastoimme 4mm, 6,5mm, 9mm, 12mm, 15mm, 18mm, 21mm, 24mm, 27mm, 30mm, 32mm, 40mm ja 50mm.


Fenolipintaisten vanerien lisäksi varastoimme muovipintaisia sekä melamiinipintaisia. Pinnoitettuja löytyy useimmista vahvuuksista.


Pinnoitetut ovat myös säänkestäviä, joten ne ovat erittäin monikäyttöisiä. Meillä pinnoitetut ovat pääosin valkoisia, melamiinia löytyy myös kirkkaana. Muita pinnoitteita ovat Polypropyleeni (PPL) ja ABS-muovi.


Vanerimme ovat pääosin II-laatua, mutta löytyy myös I-laatua. Tuotteita varastoidaan välimyyntivarauksin, II-laadun saatavuus vaihtelee kausittain.

MDF-levyt

MDF-levyt

MDF- levyistä varastoimme 6mm, 8mm, 12mm, 16mm, 19mm, 22mm ja 25mm.Valkoiset kalustelevyt

Valkoiset kalustelevyt

​Valkoisista kalustelevyistä varastoimme 12mm, 16mm, 18mm ja 22mm

Löytyy myös värillisiä kalustelevyjä esim. musta, pyökki, nebraska, valkoinen kristalli, pähkinä, tumman harmaa ja vaalean harmaa. Varastoimme myös kosteuden kestävää kalustelevyä. 


Työtasot

Työtasot

Työtasoja on varastossamme reilusti n. 200kpl ja eri kuoseja on noin 24kpl. Syvyydet vaihtelee 600-900mm ja pituudet vaihtelee 3000-4200mm.


Välitilalevyt

Välitilalevyt

Välitilalevyistä varastoimme valkoista, harmaata, tumman harmaata, vaalean harmaata, valkoinen raita ja musta raita. Näistä kuoseista löytyy myös eri kiiltoasteita.
Teitä palvelevat