Sahauspalvelua yrityksille ja teollisuudelle

sAHAUSPALVELUA YRITYKSILLE JA TEOLLISUUDELLE

Perinteitä jo vuodesta 1985


Toteutamme monipuolista sahauspalvelua yrityksille ja teollisuudelle.


-Rakennusliikkeille sahaamme smyygilevyjä, ikkunalautoja, muottivanereita, rakennuslevyjen massasahausta, kipsilevyjen sahausta.

-Rakennusteollisuudelle sahaamme pakkaustarvikkeita ja tuotekomponentteja.

-Ohutlevyteollisuudelle sekä metalliteollisuudelle sahaamme ja valmistamme pakkaustarvikkeita, komponentteja, pakkauslaatikoita, kuljetuskontteja.


Toimituserien yksikkömäärät vaihtelevat aina yhdestä kappaleesta useisiin tuhansiin. Tilamme mahdollistavat tehokkaan sahaamisen. Automaatiotasoa tulemme edelleenkin lisäämään lähitulevaisuudessa investointisuunnitelman mukaisesti.


Sahaamme asiakkaiden tarpeisiin mm. vaneria, lastulevyä, melamiinilevyä, kipsilevyä, kuitusementtilevyä, EPS-levyä, palosuojalevyä ja XPS-levyä. Varastoimme monipuolisesti näitä tuotteita, joten toimitusvalmius on erinomaisella tasolla. Voimme sahata pienempiä eriä myös alumiinia, PC-levyä sekä akryylilevyä. Suorakaidesahauksien lisäksi meillä onnistuu myös kulmasahaukset sekä kauttamme järjestyy myös vaativammatkin CNC-työstöt.

Kokoonpanopalvelu Yrityksille ja teollisuudelle


Sahauspalvelun lisäksi valmistamme asiakkaille erilaisia pakkaus-, kuljetus-, säilytys- ja lokerikkolaatikoita. Käytämme pakkauksissa havu-, koivu- tai filmivaneria.


Laatikot suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa. Tavoitteemme on optimoida riittävä kestävyys pakkauksen elinkaaren mukaisesti.  Kertakäyttölaatikot ja jatkuvaan käyttöön tulevat laatikot valmistetaan eri tavalla ja eri materiaaleista.


Toimitusmäärät vaihtelevat asiakaskohtaisesti yksittäisistä kappaleista aina sopimuspohjaiseen jatkuvaan valmistamiseen.


Ota yhteyttä!

Kuljetuslaatikkoja asikkaan tuotteille

räätälöimme asiakkaalle optimaalisen kuljetuskontin

Konttien rakenne vaihtelee suuresti riippuen, että onko kontti kertakäyttöinen vai kiertävässä käytössä.

levysahauksen ammattilainen

Varastoimme vakiokokoisten levyjen lisäksi erikoismittaisia. Lisäksi meiltä saat kaikki levyt määrämittaan sahattuna.


Sahaamme myös kipsilevyä

Varastoimme monipuolisesti kipsilevyä, joten toimitusvalmius on erinomainen.


Käytämme vain kotimaista kOIVUVaneria

havuvanerin kotimaisuus-aste on 80%

Teitä palvelevat